Szenátor

Szenátor

Sokkolót használtak a 8 éves lányon - az anya perel

2014. augusztus 11. - új nickkkk

sokkolo.jpg

Egy anya pereli a rendőrséget amerikában, mert sokkolót használtak a 8 éves kislányán, aki azzal fenyegetőzött, hogy megvágja magát késsel.

Az anya szerint a rendőr túlzott erőt alkamazott, amikor a sokkoló tapaszait rálőtte a lány mellkasára, és sokkolta tavaly októberben. Az áramütés hatására megemelkedett és a falnak repült.

A lányt magas feszültségű áramütéssel kezelték, és ki kellett szedni belőle a sokkoló horog-szerű tüskéit. A keletkezett lyukakat pedig be kellett kötni.

A rendőrkapitány a beosztottja védelmére kelt, mondván, hogy lehet, hogy így megmentette a lány életét. Az ügyvéd szerint más módot kellett volna választani a lány ártalmatlanítására. "Valaki elvonhatta volna a figyelmét, míg ezalatt másvalaki megragadja a karját, és már kész is" - mondta. A lány csak egy hisztiző gyerek volt.

A sokkolót nem gyilkolásra tervezték, de már sok ember halt bele a rendőrök által használt sokkolóba.

Forrás: upi.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr246594189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HgGina 2014.08.11. 14:11:39

"Az áramütés hatására megemelkedett és a falnak repült."
Ezt melyik akciófilmben láttátok?
Egyébként meg csak egy vödör hideg vizet kellett volna a nyakába önteni, aztán lekeverni neki két olyan maflást, hogy tényleg a faltól kapja a következőt.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.08.11. 14:21:53

@HgGina: aham, akkor meg a zsarut fel is fuggesztik...
igy legalabb a zsaru megussza, a kiscsaj meg vegre rajott, hogy nem mindig anyuci es apuci van ott a hisztinel

barkaba 2014.08.11. 14:46:08

Végre valaki rendre tanította a kis hisztis kurvát.

Szelid sunmalac 2014.08.11. 16:11:39

Egy nyolceves gyerek nem hisztis kurva. Hanem egy gyerek. A sokkolo meg egy kicsit eros nevelesi celzattal. De gondolom ha teged neveltek volna igy nyolcevesen, minden franko lenne. Vagy mondjuk a te gyerekedet nevelnek igy.

diszkriminans (törölt) 2014.08.11. 17:28:21

Pálinkás rongyot a szájába!

Altaïr 2014.08.11. 18:16:04

@Szelid sunmalac: Várjávárjá. Kezdjük az elején: ha nincs gyereked, eleve nincs is jogod véleményt nyilvánítani a témában. Szóval nagyon remélem, hogy van legalább egy gyereked, lehetőleg nyolcéves lány.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.08.11. 18:16:16

@Szelid sunmalac: Nem nevelési célzattal sokkolták le, hanem hogy elhárítsák a késsel fenyegetőzését, még ha maga ellen is irányult.
A nevelési hatás, az nem célzott, hanem csak pozitív hozadék.

Szerintem teljesen korrekt volt az eljárás.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.08.11. 18:22:36

Nekem az ügy kapcsán az jutott az eszembe, hogy első körben a kedves anyukát kellene a gyámhatóságnak alapos vizsgálati eljárás körébe vonni.

Mert kétségeim merültek fel az anyai alkalmasságát illetően.

Mercel 2014.08.11. 18:33:04

@barkaba:

Ostoba.
Remélem nincs gyereked nem is lesz, de leginkább, hogy senki gyerekéhez nincs és nem is lesz közöd.
Normális ember nem bólogathat arra a tényre, hogy egy nyolc éves gyereket lesokkolóztak.

"Frigyes"

Mercel 2014.08.11. 18:36:06

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha ez az eset Európai demokráciában történik, (Magyarország nem ér mert csak félig európai és lassan egyáltalán nem demokratikus ország) akkor az a rendőr az eset után meddig marad rendőr. Ausztriától nyugatabbra kizártnak tartom, hogy megússza.

"Frigyes"

bölcsbagoly 2014.08.11. 19:17:34

@Mercel: te már így születtél, vagy később estél fejre?

XXL 2014.08.11. 19:31:23

Altaïr: Egyetértek veled majdnem mindenben, de az, hogy ha nincs gyereked , akkor nincs jogod, blalalala... egy kicsit demagóg és hát lássuk be a mai világban soviniszta kijelentés. Gondolkozz egy picit, a példa kedvéért, ha egy bírónak nincs gyereke, akkor nincs ítélkezési joga gyermeklehelyezési perben?

XXL 2014.08.11. 19:37:10

@Mercel: De késsel sem kellene fenyegetőznie, nem gondolod? És mi van szerinted akkor, ha egy lőfegyver van a gyerek kezében? Na erre válaszolj valami építő jellegűt.

pushup 2014.08.11. 19:41:02

én mondjuk tökre nehezen képzelem el, hogy ha egy 8 éves lány késsel a kezében azzal fenyegetőzik, hogy megkéseli saját magát, akkor pont anyukának van joga bárkin bármit számonkérni. ezzel együtt szerintem rendőrnek lenni komoly munka (lenne), mert nemcsak a jogszabályokat kell (kéne) ismerni, hanem az emberi lélek húrjain is bizony ügyesen kéne játszani, legyen az akár tanú, gyanúsított, sértett, vagy egy késsel hadonászó 8 éves kislány. szóval ebben a történetben szerintem senki sem százas, de az "elbaszott ökör" címként még a gyerek úszná meg nálam legkönnyebben.

pushup 2014.08.11. 19:42:25

@XXL: nem lőfegyverrel fenyegetőzött, hanem késsel. ennyi. nincs "milettvolnaha", mert erre csak anyukám örökbecsűje jut eszembe: "ha Náncsi néninek pöcse volna, ő volna a Náncsi bácsi"

bölcsbagoly 2014.08.11. 19:49:00

@pushup: no igen, de ha szabad kézzell akarta volna a rendőr lefegyverezni, akkor akár bele is vághatta volna a kést, nemde? Anyuka mit csinált eközben?

pushup 2014.08.11. 19:53:05

@bölcsbagoly: hát, ha egy 8 éves lány meg tud késelni egy rendőrt, akkor szerintem késelje is meg ... a rendőr meg poszt-humusz kapjon egy parancsnoki feddést. asszem
jaja, a kérdés adja magát, mit csinált anya közben, hol volt, illetve mit csinált korábban (amikor nevelni kellett volna), illetve mi váltotta ezt ki a gyerekből, mert azért az nehezen hihető, hogy felkel reggel, vesz egy kést a kredencből, keres egy rendőrt az utcán és fenyegetőzni kezd, hogy megvágja magát, ha ... ha mi?
szóval ez olyan faszán, bulvárosan félig sincs elmondva ... mindegy, vitatkozni, meg egymást az anyjába küldeni lehet tőle :D

XXL 2014.08.11. 20:03:50

pushup : Tudod ez nem a jópofa mondások fóruma. Te mit csináltál volna? Mert nagyon okos ám itt mindenki, de a megoldást senki nem mondja meg.

bölcsbagoly 2014.08.11. 20:17:33

@pushup: miért ne tudna? s ha nem is őt, de magát könynen megszúrhatja s akkor megint perelne a drága mama!

pushup 2014.08.11. 20:28:57

@XXL: a kurvaéletbe! nem a jópofa mondásoké? akkor elgépeltem a címet!
tényleg, mostmár látom. ez a "félig elmesélt bulváros történetek alapján küldjük egymást a picsába, mert csak nekünk lehet igazunk" fórum. kérek engedélyt meghunyászkodni.
az alatt, hogy én mit csináltam volna, mit értesz? le kellene írnom, hogy a bal lábamat észrevétlenül előre csúsztatom, majd a súlypontomat hirtelen áthelyezve gyomorszájon rúgom? ember! HÁT NEM ISMERJÜK A TÖRTÉNET FELÉT! (minimum). hát mi a tetves faszért kezdett a gyerek fenyegetőzni? nem vett neki a rendőr vattacukrot, vagy a helyi terrorelhárítók éppen péppé verték a családját egy névtelen bejelentés alapján? erről senki nem tud semmit, de én mondjam meg, hogy mit csináltam volna? mikor?

pushup 2014.08.11. 20:31:12

@bölcsbagoly: azért az a helyzet megvan, amikor egy 8 éves gyerek késsel a kezében fenyegetőzik és nem tudja más ellen fordítani, csak maga ellen? az a gyerek szerinted mennyire van lelkileg? nincs más módszer? csupa bevarrt szájú, meg néma rendőr volt ott, vagy csak mindeggyik pont aznap hagyta otthon az együttérző szavak gyűjteményét. hívhattak volna egy túsztárgyalót

bölcsbagoly 2014.08.11. 20:39:39

@pushup: a endőr megoldoptta a dolgot. a hülye anyuka meg perel. A még hülyébb falvédők meg védik.

Ramil Safarov 2014.08.11. 21:20:04

Na igy kene banni ezekkel a kis szarhaziakkal, kulonben 12 eves korara mar drogos amokfuto lesz belole.

eßemfaßom meg áll 2014.08.11. 22:23:51

mennyi Utólag Okos Kapitány van aki tudja, hogy

a, mit kellett volna tennie egy amcsi zsarunak egy késsel fenyegetőző kislánnyal.
b, milyen lehetőségekkel élhet egy amcsi zsaru ha egy késsel fenyegetőző kislányt kell ártalmatlanítani.

Egy dolog tény: a hülyegyerek él. Ha valamelyik Utólag Okos Kapitány kezelte volna szivárvánnyal és unikornissal a szitut, lehet, hogy nem élne.

eßemfaßom meg áll 2014.08.11. 22:27:01

Jut eszembe, Miért nem Utólag Okos Anyuka vette el szépszóval a pici lányától azt a kést, akkor nem kell a Brutális Mocsok Szadista Zsarunak lesokkolózni a Kici Tüncérbabucit.

geriszab (törölt) 2014.08.12. 04:22:52

anyuka mi a faszt csinált eközben?
ha meg a rendőr hagyta volna, hogy a kis picsa megkéselje magát, akkor most azért kerülne villamosszékbe

a sokkoló egy abban a pillanatban durvának tűnő, de alapjában véve mégis kíméletes eszköz, életet mentett
kb. olyan nonszensz a vádaskodás ilyen esetben, mint amikor beperelnek egy tűzoltót szexuális zaklatásért, mert az égő ruhát letépte egy nőről
vagy beperelni a sebészt, mert felvágta a beteget, ezzel súlyos testi sértést okozott neki
vagy a gyógyszerész adott valakinek gyógyszert, amit ha az 1000-szeres adagban vett volna be, akkor bele is halhatott volna
vagy én újraélesztek egy nőt, szájból-szájba lélegeztetéssel, ezért perel, mert lesmároltam
vagy szívmasszázst, mellkas kompressziót alkalmazok, és ezzel lila zúzódásokat okozok a kis mellkasán

hát kb. ennyire nonszensz a dolog

láttam már nem egy videót, ahol az öngyilkosjelöltnek a kezéből kilövi a fegyvert a SWAT mesterlövész, pont az USA-ban

én nem különösebben csípem a rendőröket meg az államhatalmat, de ebben az esetben a legkíméletesebb módszert választották
más esetekben én is kurvaanyázom a rendőröket, mert iszonyat primitívek, szabadságjogokat semmibe vevő kis náci pribékek tudnak lenni, főleg az USA-ban, de ebben az esetben szerintem még elég simán oldották meg a helyzetet

@pushup: hívhattak volna túsztárgyalót?
egyrészt túsz nem volt, csak egy késsel felfegyverzett, agresszív öngyilkosjelölt

amúgy te ma már ne igyál többet, olyanokat képes voltál leírni, hogy "a rendőr meg poszt-humusz kapjon egy parancsnoki feddést"
baszd meg az posztumusz, nem poszt-humusz!

barkaba 2014.08.12. 04:24:07

@Mercel: Kettőt nevelem fel. Diplomások és két-két idegen nyelvet anyanyelvi szinten beszélnek. Ráadásul itthon élnek és dolgoznak mindketten.

Egyéb kérdés primitív "barátom"?

Muad\\\'Dib 2014.08.12. 08:54:38

@pushup: @Mercel:
Ja, persze, ha tárgyalgatnak vele, és elvágja az ereit akkor most ti lennétek azok, akik habzó szájjal szidják a rendőrt, miért nem tett valamit. Ha esetleg puszta kézzel csavarja ki a kezéből a kést, és közben a gyereknek kificamodik a válla (ami megjegyzem valószínűleg maradandóbb sérülés, mint egy sokkoló) szintén ti magyaráznátok, hogy milyen dolog ez.
Jellemző a mai énvagyokalegfontosabbmeganeveletlenkölköm mentalitású egységsugarúakra, hogy mindig mástól várják a megoldást, amit - bármi is legyen - természetesen azonnal kritikával, meg perekkel illetnek. Az önkritikának viszont még hírét sem hallották...

pushup 2014.08.12. 09:21:11

@geriszab: az az ember, aki hozzászólása 60%-át annak szenteli, hogy ugyanarra a dologra hozzon fel 12 hasonlatot egymás után ... nos, az engem inkább ne oktasson stílusra ... főleg azért ne, mert valszeg rajta kívül mindenki értette, mi volt az a kis nyelvi humor (bár sajnos nem saját termés), ami a poszt-humusz szóban megbújt.

@Muad\\\'Dib: azt sosem tartottam okos embernek, aki helyettem szokta tudni, hogy mit tennék én ebben, vagy abban a helyzetben ...
nyolc éves kislányt láttál már? nagyjából úgy kell elképzelni, hogy egy egészséges felnőtt férfi fél kézzel a seggében is le tudja fegyverezni váll-ficam nélkül. persze, ha amerikában az egyenlőség jegyében nyomorékokat is felvesznek rendőrnek, akkor nem szóltam.

Muad\\\'Dib 2014.08.12. 09:27:16

@pushup:
Maradjunk annyiban, hogy te nem láttál még hisztériázó gyereket. Épp elég önveszélyesek tudnak lenni anélkül is , hogy késsel fenyegetőzzenek .
Qrva könnyű a fotelból szidni a rendőrt, akinek van fél perce dönteni, hogy a gyerek vajon tényleg magába állítja a kést, vagy nem. De mivel láthatóan saját álláspontod szerint te s*artad a napot, nyilván minden bajunkat megoldod egy erőteljes gondolatkísérlettel, mint az ókori görög filozófusok...

pushup 2014.08.12. 10:02:47

@Muad\\\'Dib: nem bazdmeg, nem láttam, eddig mind a hármat csukott szemmel neveltem. te mit tudsz felmutatni (már a tengernagy eszeden kívül)?

bölcsbagoly 2014.08.12. 10:20:33

@pushup: ha olyan hülyék mint te, akkor nem nagy dicsőség....

Csak beugrottam 2014.08.12. 10:34:23

Igazán félrevezető a cikk.A tények: Anyuci meg Apuci isten tudja hol a bébysintér hívta ki a rendőrőket, a gyereknél egy kb. 12 cm -es kés volt amivel már megszúrta a saját lábát .A rendőr megpróbálta elkérni szépszóval a kést erre a gyerek a rendőr ellen fordította a pengét.Ezután kapott a sokkolóval.Szerintem teljesen jogosan .
www.upi.com/blog/2013/10/10/South-Dakota-police-chief-supports-officer-using-Taser-on-8-year-old-girl/4851381421716/#ixzz39vUAmhkX

A cikk egy felületes pongyola vacak. 1-es alá.

popszegecs 2014.08.12. 10:57:25

A rendőrnek választani kellett a sokkoló minimális kockázata és aközött, hogy a gyerek simán átvágja valami artériáját, ami után kb 90 másodperc alatt vérzik el. Tényleg vannak gyerekek, akik képesek erre, nyilván pszichiáterhez kellene járatni anyukának a kistáskát, de ott akkor ebben a helyzetben ez nem segít. És hiába tudja anyu, hogy "az én gyerekem nem olyan", a rendőr ezt nem tudhatja.

Muad\\\'Dib 2014.08.12. 11:01:37

@pushup:
Na, a személyeskedés már megy, látom. De arra még mindig nem válaszoltál, hogy szerinted egy rendőrnek mit kellene csinálni egy gyerekkel, aki 12 cm-es késsel már megvágta magát, és hisztérikusan hadonászik?

pushup 2014.08.12. 11:08:23

@Muad\\\'Dib: nem érted drága szívem, pedig már kétszer leírtam: halványlila fingom sincs, mit kellett volna tenni. nem voltam ott, nem ismerem a történetet (újságírónak akkor higgy, ha ló legel a sírján.
és a történetet továbbra sem ismerve (a fenti leírás minimum megduplázza a történet információtartalmát, de még így együtt is nagyon kevés) azt gondolom, hogy egy (átlagos testalkatú és korosztálya átlagához képest a harcművészetekben nem kiemelten képzett) nyolc éves lányt egy rendőrnek sokkoló nélkül is tudni kellett volna kezelni.
és nem, én nem gondolom, hogy ez a történet pölö megért egy cikket, vagy ezért a rendőrt pellengérre kell állítani ... maximum egy parancsnoki lebaszás (és persze tévedhetek, mert nem voltam ott, mégis azt gondolom, hogy egy 8 éves lány versus egyenruhás rendőr összecsapásban a sokkoló elővétele az esetek nagyobb százalékában túlkapás, mint ahányszor indokolt).

Muad\\\'Dib 2014.08.12. 11:14:18

@pushup:
A sokkoló a legritkább esetben okoz maradandó károsodást. Ha téved, az vezethet halálhoz, vagy maradandó sérüléshez. Szerintem ez egy kompromisszumos megoldás.

pushup 2014.08.12. 11:15:03

@bölcsbagoly: ez nagyon bölcs volt és rá is tapintottál a lényegre: a gyerekeim nyilván retardáltak, mint én, viszont arra nem volt jó riposzt, hogy akkor én most láttam-e már hisztis 8 évest ... te fasz ;)

pushup 2014.08.12. 11:17:54

@Muad\\\'Dib: jaja ... bár haltak már bele a sokkolóba felnőttek is. ez a fegyver nyilván azért van rendszeresítve, mert nem halálos. ezzel együtt - és továbbra is fenntartva, hogy nem voltam ott, ezért tévedhetek -, úgy gondolom, kellett volna lennie más eszköznek

Csak beugrottam 2014.08.12. 11:18:05

Nem érdemes vitatkozni és anyázni ,hiszen még ott is megy a ködösítés pl. nbsnews szerint nem volt sérülés a gyerek lábán. Valószínűleg csak kártérítés miatt hazudik mind két fél.
www.nbcnews.com/news/other/parents-consider-legal-action-after-south-dakota-police-use-taser-f8C11366222

Laciii 2014.08.12. 12:01:46

@pushup:
"nyolc éves lányt egy rendőrnek sokkoló nélkül is tudni kellett volna kezelni"
Na akkor áruld el mi a biztos módszer, mert nekem fogalmam sincs hogyan biztosítod, hogy ne tudjon egy hirtelen mozdulattal kárt okozni magában mikor közelítesz.

pushup 2014.08.12. 12:08:19

@Laciii: ha még egy faszkalap megkérdezi, hogy konkrétan mit kellett volna egy adott helyzetben tenni, amit sem én, sem a másik faszkalap nem látott, isten bizony egy 8 éves kislánnyal vágom fel az ereimet!

drága tündérem! van neked gyereked? ha van, mivel neveled? sokkolóval, vagy szép szóval?
itt olyanról senki nem hallott, hogy BESZÉLNI KELL VELE?

és nem, még mindig nem tudom, hogy volt-e választása a rendőrnek (pont ugyanúgy nem tudom, mint azok, akik szerint nem volt).

bölcsbagoly 2014.08.12. 12:08:32

@Laciii: amilyen hülye, szerintem hipnotizálnia kellett volna!

bölcsbagoly 2014.08.12. 12:09:51

@pushup: te marha, hol t láttál már hisztis kölyköt,a ki a szép beszédtől lecsillapodik?

pushup 2014.08.12. 12:16:30

@bölcsbagoly: láttam. lassabb módszer, de hosszabb távon megéri

eßemfaßom meg áll 2014.08.12. 12:24:35

@pushup: " lassabb módszer," ugye amikor a gyerek késsel a kezében épp az ereit fogja felvágni, akkor a "lassabb módszer" garantáltan működik, hiszen abban a szituban pont az időből van korlátlanszor végtelen

Laciii 2014.08.12. 12:33:22

@pushup:
Tündéred a gyereked, aki gondolom nem vágta már meg magát és fenyegetett öngyilkossággal, de biztos tudod hogyan lehet az ilyet kezelni. Azért én ezt nem nevezném sima hisztinek, simán lehet pszichiátriai eset.

Lehet agyalni mi mást lehetett volna tenni, de te a rendőr helyében vállalnád a felelősséget, hogy közben nem tesz egy hirtelen végzetes mozdulatot?

Szakyster 2014.08.12. 12:48:35

@pushup: Nem értelek. Most vagy azt mondod, hogy nem voltál ott, nem tudod, mit kellett volna csinálni, vagy azt, hogy biztos lett volna a sokkoláson kívül más módszer. A kettő együtt nem megy...

pushup 2014.08.12. 13:15:55

@eßemfaßom meg áll: fenyeget. nem vágja fel az ereit, hanem fenyeget. pont olyan, mint azok, akik felmásznak a turlra és megvárják, amíg a tűzoltók lehozzák őket: nem ugrani akarnak, hanem segítség kell nekik.
persze tévedhetek. lehet, hogy itt rajtam kívül mindenki parafenomén és egy fél bulvár cikkből tudja pontosan, mi és hogyan történt, ebből következik, hogy nekem nincs igazam, amit én mondog az hamubasült fasság, szóba hozni is baromság.

@Laciii: mondom, nem voltam, tehát ez csak fikció ... azt hiszem én inkább nem a sokkolót választottam volna, vállalva a hosszabb módszer előnyeit és kockázatait.

@Szakyster: nem voltam, félinformációim vannak. ezzel szemben szerintem nem az a faszkalap, aki másként gondolja mint én, hanem aki szerint én vagyok a faszkalap, mert másként gondolom, mint ő. ;)

eßemfaßom meg áll 2014.08.12. 13:27:11

@pushup: ha meg tévedtél akkor meghalt a kiscsaj, ugye ilyen a szelavi

pushup 2014.08.12. 14:09:15

@eßemfaßom meg áll: jaja. pont mint akkor, ha abban tévedsz, hogy bírja-e a 40(80, 100) ezer voltot fizikálisan. apró különbség - de ez már tényleg csak szőrözés -, hogy ha szarul tárgyalok és megöli magát, azért nehezebben vagyok elővehető, mint azért, ha ő volt az ezerből egy, aki fűbe harap a teasertől.

eßemfaßom meg áll 2014.08.12. 14:25:15

@pushup: Ok, akkor eldöntött tény, hogy te jobb vagy elméleti szituáciokezelésben mint a hülye amcsi zsernyák a gyakorlatiban. Veregesd magad vállon

pushup 2014.08.12. 15:57:10

@eßemfaßom meg áll: azért azt ne zárjuk ki, hogy ha valaki valahogy megcsinál valamit, azt egy másik valaki (aki nem volt ott) jobban megcsinálta volna (ha ott lett volna). volt már ilyen a történelemben

eßemfaßom meg áll 2014.08.12. 16:27:00

@pushup: Pl ha a nagyanyámnak kereke lett volna, ö lett volna az omnibusz

pushup 2014.08.12. 16:46:34

@eßemfaßom meg áll: aham, ez is igaz, de ezzel most indirekt módon azt állítod, hogy aki valamit valahogy megcsinált, az úgy tökéletes? annál nincs faszább? azt már kritika nem érheti?

pushup 2014.08.12. 16:47:31

@eßemfaßom meg áll: illetve (megintcsak nálam híresebb emberektől parafrazálok) kijelenthetjük-e egy tojásról, hogy az záp, ha mi sem tudunk jobbat tojni?

eßemfaßom meg áll 2014.08.12. 16:56:18

@pushup: Nem, azt állítom, hogy Utólag Okos Kapitánynak lenni könnyű, Blogon Jólmegmondó Utólag Okos Kapitánynak lenni meg még könnyebb.

XXL 2014.08.12. 20:46:31

@pushup: Tegnap elgurult a gyógyszered, mert úgy kiborultál mint egy nyolcéves hisztis picsa. Remélem minden rendben:-))

pushup 2014.08.12. 22:13:02

@XXL: ez most neked ilyen kielégülés?
tényleg, néha elgondolkodom, hogy az üres perceim kitöltésén kívül van-e értelme blog kommentekben vitázni, ha a partner ennyire fegyvertelen egy szellemi párbajban ... de aztán mindig kibékülök magammal, hogy nálad azért vannak intelligensebb partnerek is, meg van olyan is, aki nem ír, csak olvas.
szóval, ha jobban alszol tőle, tőlem leereszkedően meg is veregetheted a vállam és sustoroghatsz akármit. az értő emberek úgyis látják, hogy a téma nem jutott el az agyadig
süti beállítások módosítása