Szenátor

Szenátor

Agyontaposta az elefánt a gondozóját

2014. szeptember 10. - új nickkkk

laurita.jpg

Maine államban, Amerikában egy elefánt agyontaposta gondozóját, aki az állatmenhelyt alapította. Jim Laurita 56 éves volt.

Kedden, a maine-i Hope településen történt a baleset. Jim Laurita 2011-ben alapította a Hope Elephants állatmenhelyet, miután eladta az állatorvosi rendelőjét, és befogadott két idős és testi fogyatékos elefántot, Rosie-t és Opalt. Azóta tovább bővült a lakók száma.

Az alapítót holtan találták meg az elefánt kifutóján. Az orvorszakértő azt állapította meg, hogy fulladásban halt meg, miután a mellkasára rálépett az elefánt, és összezúzta. Balesetnek minősítették.

A megyei sheriffiroda hozzátette, hogy Jim Laurita súlyos sérüléseket szenvedett, ahogy a négy tonnás állat rálépett.

Az alábbi közleményt adta ki az állatmenhely: "A Hope Elephantsot nagyon lesújtja az alapító, dr. Jim Laurita elvesztése. Jim szenvedélye határtalan volt minden állat, különösen az elefántok iránt."

Forrás: yahoo news

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr706684931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása