Szenátor

Szenátor

Alacsony nyomású kamrában haltak meg egyszerre ketten

2014. szeptember 29. - új nickkkk

manainoyu.jpg

Japánban egy 65 éves férfi és egy 58 éves nő meghalt, míg egy termálfürdő speciális kamrájában feküdtek. A rendőrség vizsgálja a kamra működését.

A baleset Saitama prefektúrában történt, Fudzsimiban. A két idős ember egy olyan kamrában feküdt, aminek a légnyomását mesterségesen alacsonyan tartották. A légnyomás egy 3500 méter magasságban lévő helynek felelt meg. A kupola formájú helyiség 2 méter magas és 3 méter hosszú, a pár kettesben volt bent.

A létesítmény egyik dolgozója talált rájuk, és ő hívta a mentőket is, mert látta, hogy nem lélegeznek.

A fürdő a weboldalán úgy hirdeti, hogy az alacsony nyomású kamra segít gyógyulni, és megóvja az embereket a betegségektől. A rendőrség most átvizsgálja, pontosan hogyan is működik a kamra, ha két eltérő korú ember egyszerre halt meg benne. Az áldozatok egészségi állapotát is megvizsgálják.

Forrás: japantimes.co.jp

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr776740453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása