Szenátor

Szenátor

A kanadai kormány az orvosok csatlakozását kéri a fű ellenes kampányhoz

2014. augusztus 14. - új nickkkk

trudeau_1.jpg

A konzervatívok folymaatosan támadják a liberálisok vezetőjét, Justin Trudeau-t a marihuana legalizálásának támogatása miatt. A mostani konzervatív kormány ezúttal a kanadai orvosokhoz intézett kérést, hogy támogassák a civilek által finanszírozott fű-ellenes kampányt. Ez a fiatalkorúak egészségügyi veszélyeztetettségéről szól.

A kérést a legnevesebb orvosi szervezeteket tömörítő csúcsszervezethez, a Health Canada-hoz intézték. Nem kérték az 5 millió dolláros kampány finanszírozását, csak hogy adják a logójukat és elvi támogatásukat az ügyhöz.

A liberálisok vezetője, Justin Trudeau zászlójára tűzte a marihuana legalizálását és kereskedelmének szabályozását. A konzervatívok szerint így a gyerekek csak még könnyebben jutnának hozzá, sőt az ellenkampányukat is arra hegyezték ki, hogy Trudeu a gyerekeknek akar eladni füvet.

 

A Health Canada hirdetéseiben szülőket és gyerekeket célozna, nem említenék a liberálisokat vagy Trudeau-t, de a marihuana ellen szólna, és részben olyan eszközökkel tennék meggyőzőbbé, hogy az ország vezető orvosi szervezetei közül három is a logóját adná hozzá. Velük párhuzamosan futtatnák a konzervatívok a saját fű-ellenes kampányukat.

Forrás: nationalpost.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr926602281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása