Szenátor

Szenátor

Bántották, lemondott

2014. augusztus 08. - új nickkkk

6598618-large.jpg

Anglia egyik legfiatalabb tanácsosa lemondott, miután úgy érezte, hogy szekálták és megfélemlítették.


A liberáldemokrata tanácsos Sam Phripp mindössze 22 éves, és nagyon szomorú, hogy vissza kell lépnie a Sommerset megyei tanácsból. "Mindig lelkes voltam, és az is maradok, de számos dolog vezetett oda, hogy lemondjak."

Úgy érzi, kihívta a helyi politikusok ellenszenvét, mert jobban akarta csinálni a dolgokta, és foglalkozott a hellyel, ahol él. "Mindig úgy gondoltam, hogy a helyi tanácsosoknak a párthatárokon átlépve össze kell dolgozniuk, és együtt véghezvinni dolgokat."

Azt mondja, hatalmas ellenállással találkozott, és nem tudja folytatni. Nem maradhat egy olyan pozícióban, ahol minden sarkon akadályozzák, megfélemlítik és inzultálják. Továbbra is szívén viseli a helyi emberek ügyét, de nem szeretné magát tovább kitenni ennek.

A megyei tanács szóvívője közölte, hogy nem tudnak indítani belső vizsgálatot, mert nem hangzott el semmilyen konkrét állítás a tanácsról.

Forrás: www.sheptonmalletjournal.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr776587283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása