Szenátor

Szenátor

Prostinak hitte a rendőr a színésznőt, letartóztatta

2014. szeptember 15. - új nickkkk

daniellewatts.jpg

Daniele Wattsot, a Django elszabadul színésznőjét tévedésből megbilincselték, mert azt hitték, prostitúciót követ el, mikor a celeb megcsókolta az utcán.

A színésznő barátja Brian James Lucas celeb konyhafőnök. A fekete Watts az utcán éppen megcsókolta a fehér férjét, mikor a járőrök meglátták. A két rendőr őrizetbe vette Wattsot és vitték a Studio City rendőrkapitányságára.

A hivatalos rendőrségi nyilatkozat azzal magyarázza a félreértést, hogy a járőreik nem elég pontos személyleírást kaptak rádión egy elfogandó személyről, ezért keverhették össze a színésznőt egy prostituálttal. Daniele Watts ártatlanságát megállapították, és szabadon engedték a férjével együtt.

A férj a Facebookon arról panaszkodott, hogy a rendőrök durván ültették be a feleségét a rendőrautóba, és a bilincs is felsértette a csuklóját. Watts tárgyilagosabban posztolt az esetről, de egyikőjük sem írta, hogy az igazoltatáskor a színésznő nem volt hajlandó megmutatni a személyi igazolványát, mert őt "nem volt joguk erre kérni". A rendőrségen belső vizsgálat indul az eset tisztázására.

Forrás: thehollywoodgossip.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szenator.blog.hu/api/trackback/id/tr276699045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2014.09.16. 17:56:59

Annyira bírom, amikor megjelenik egy hír az Indexen, majd ugyanaz a Velveten, majd végül egy indexes blogon. Ennek mi értelme, mégis?

új nickkkk · http://csicskatabornok.blog.hu 2014.09.17. 07:47:36

@Mityu "aljanép" MG: A magam részéről azt tudom mondani, hogy korán kelő vagyok, találok valami érdkeset külföldön, megírom. Hogy miért teszik ki, miután lerágták, nem tudom, de engem nem bánt. Meg hát vannak, akik még nem olvasták, valamiért rákattint egy részük, nagyjából ez a jelenség lényege.
süti beállítások módosítása